Kyiv Media School

Kyiv Media School – це нова революційна ініціатива Media Development Foundation, яка створена у партнерстві з ERSTE Foundation. Її запустили у лютому 2024 року.

У світі швидких змін медійного ландшафту, який характеризується цифровою революцією та постійним прагненням до істини у світі дезінформації, виникає нагальна потреба в новому поколінні медіа професіоналів.

Школа прагне заповнити цю прогалину, виховуючи журналістів і медіа-фахівців, які володіють як перевіреними часом етичними принципами, так і передовими навичками. Завдяки поєднанню сучасної навчальної програми, досвідчених викладачів-практиків та просунутих можливостей навчання, школа закладає фундамент для прозорого, інноваційного та етично орієнтованого медіа-середовища у Східній Європі.

У школі є два формати курсі: короткострокові (3 місяці) та довгострокові (9 місяців). З лютого 2024 року у школі вже відбулося навчання на курсах з журналістики травми та журналістики рішень, а також продовжується навчання на курсі Media Growth. Деталі про всі курси читайте на сайті школи.

Менеджери програми

Андрій Боборикін

Директор з розвитку

Артем Халімовський

Старший програмний менеджер Kyiv Media School

Артем Халімовський

Старший програмний менеджер Kyiv Media School
Має 5 років досвіду в проектному менеджменті. Випускник магістерських програм НаУКМА та ІМВ.

Анастасія Калинівська

Молодша програмна менеджерка

Жасмін Мохаммад

SMM-менеджерка

Жасмін Мохаммад

SMM-менеджерка
2 роки досвіду в комунікаціях та SMM в урядовому та громадському секторах.