До 16 червня триває набір на Local Media Relaunch Initiative

Триває новий набір на програму Local Media Relaunch Initiative. Ми шукаємо команди з Київської, Сумської, Чернігівської, Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей.

Цим проєктом ми хочемо створити можливість для українців отримувати виважену і перевірену інформацію у регіонах, які найбільше постраждали або страждають від війни — на прифронтових та деокупованих, та тимчасово окупованих територіях України. А також дати можливість українським медійникам залишитися працювати у своєму регіоні і водночас не залежати від влади і олігархів.

Програма для незалежних редакцій, які вже працюють в одному з цих 11 регіонів, і відчувають потребу у перезапуску медіа — це передбачає гроші на розширення команди, забезпечення технікою, побудову менеджерських процесів у редакції, перегляд стратегії медіа тощо.

Що отримають учасники:
  • навчальну програму, які відповідає потребам редакції;
  • індивідуальний підхід;
  • менторство від досвідчених наставників/-ць, які допоможуть долати перешкоди під час запуску або перезапуску медіа;
  • фінансову підтримку під час запуску і перезапуску медіа.

Під час відбору учасників ми зважатимемо на їхній попередній професійний досвід, репутацію та мотивацію.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити форму. Дедлайн подання заявки: до 16 червня 2024.

Проєкт розрахований до березня 2025 року і створений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю Media Development Foundation і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.